دانه کامل مرغ تخمگذار بومی دانیک درجه A

از {{model.count}}
نوع
ویژگی‌های محصول
  • برند:: دانیک
  • وزن: 10کیلوگرم
  • نوع دانه: پلت
  • حاوی: مولتی آنزیم
  • تاریخ مصرف: 04/1403
فروشنده فروشنده: ایران وِت
آماده ارسال
آماده ارسال ناموجود
موجودی محصول : {{model.stock}} عدد
260,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
ویژگی‌های محصول
  • برند:: دانیک
  • وزن: 10کیلوگرم
  • نوع دانه: پلت
  • حاوی: مولتی آنزیم
  • تاریخ مصرف: 04/1403

دان کامل جیره ای متوازن و فرموله شده است که حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز رشد و پرورش مرغ و خروس بومی است و بصورت کاملا آماده در اختیار مرغداران قرار می گیرد.

برند:
دانیک
وزن
10کیلوگرم
نوع دانه
پلت
حاوی
مولتی آنزیم
تاریخ مصرف
04/1403

این محصول توسط کارخانجات خوراک دام و طیور تولید شده است. از نظر ترکیب غذایی دان کامل جیره ای متوازن و فرموله شده است که حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز رشد و پرورش مرغ و خروس بومی است و بصورت کاملا آماده در اختیار مرغداران قرار می گیرد.

تغذیه مرغ ها با استفاده از دان کامل بسیار راحت است و احتمال بروز خطا در جیره کمتر است .

این دان کامل  از ترکیب ذرت، کنجاله سویا، گندم، اسیدهای آمینه، مکمل های ویتامینه و معدنی، جوش شیرین ، آنزیم ها گلوتن ،پودر پربی و برخی افزدونی ها تهیه می شود.

مصرف این دان آماده باعث افزایش تخمگذاری در مرغ ها شده و کیفیت تخم مرغ ها و رنگ زرده را بهبود میبخشد.

برای تهیه خوراک به فرم پلت، جیره آردی از دستگاه پلت زنی تحت شرایط خاص (دما، رطوبت، فشار و …) عبور کرده و محصول نهایی به شکل استوانه هایی در اندازه های مختلف (بسته به اندازه دای) از دستگاه خارج می شود. از مهم ترین مزایای خوراک پلت حذف قدرت انتخاب اجزای جیره توسط پرنده است. بنابراین تمام بخش های جیره فرموله شده بطور یکنواخت در اختیار پرنده قرار می گیرد. بعلاوه پلت خوش خوراک تر از جیره آردی بوده و این موضوع برای پرندگان جوان که مصرف پایین تری دارند، اهمیت دارد. بهترین مزیت تغذیه با خوراک پلت بهبود ضریب تبدیل خوراک است.

در هنگام استفاده از جیره به فرم پلت ، پرت خوراک و همچنین مدت زمان مصرف خوراک کمتر شده که موجب کاهش انرژی مورد نیاز برای خوراک خوردن می شود. ‌از دیگر فواید پلت می توان به کاهش گرد و غبار از جیره و نیز تخریب ارگانیسم های بیماری زا در طی فرایند پلت کردن خوراک اشاره کرد. با این وجود تغذیه پلت باعث افزایش هزینه خوراک شده و در هنگام تغذیه خوراک به شکل پلت، آب مصرفی گله افزایش می یابد که این امر منجر به افزایش رطوبت مدفوع و بستر و مشکلات متعاقب آن می شود.

کیفیت پلت با استفاده از شاخص دوام پلت (PDI) سنجیده می شود و بیانگر نسبت دانه­های پلت شده سالم در مقایسه با دانه های خردشده است. کیفیت خوراک پلت شده با کاهش نسبت دانه های خردشده به دانه های سالم افزایش خواهد یافت. کیفیت پلت بیش از هر چیز به فرمولاسیون جیره دارد. اندازه ذرات جیره و همچنین خصوصیات اجزای جیره از عوامل تاثیر گذار بر کیفیت پلت هستند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...