این ترکیب حاوی مالت مخصوص زنبور عسل میباشد که با ویتامین های ضروری زنبورغنی شده است که با فرآوری حرارتی و آنزیمی از دانه جو جوانه زده تولید می شود. عصاره مالت از مرغوب ترین دانه های جو مخصوص تولید مالت و مطابق با استانداردهای تولید انسانی تولید می شود.
وزن
مناسب برای
بهترین تاریخ مصرف
حاوی
دانه جو از غلات مغذی است. حدود ۷۰ درصد دانه را نشاسته ،ویتامین ،پروتئین،عناصر معدنی و…..تشکیل می دهد . طی روند جوانه زنی ویتامین ها و عناصر معدنی افزایش و آنزیم هایی تولید می شود که پروتئین جو را به پروتئینهای محلول و نشاسته را به قندهایی با زنجیره کوتاه تر تبدیل میکند و دانه جو تبدیل به فراورده بیوژنیک می شود.
عصاره مالت غنی از دی ساکارید و تری ساکارید ها،ویتامینهای گروهB ,E,C, آهن ، منگنز سلنیو روی و اهن اسیدهای آمینه لیزین متیونین والین و ترکیبات فیتوشیمیایی زیست فعال با خاصیت آنتی اکسیدانی است . این مکمل علاوه برداشتم مزایای عصاره مالت با ویتامین های ضروری برای زنبور غنی شده و به عنوان یک مکمل ویتامینه برای زنبور قابلیت استفاده را دارد
مزایای مصرف
کاهش استرس جابجایی و گرمایی
تامین ویتامین Bمورد نیاز زنبور
کمک به رشد فلور میکروبی مفید در بدن زنبور
بهبود عملکرد سیستم ایمنی
افزایش تخم ریزی در ملکه
افزایش عمر زنبور عسل
کاهش هزینه های دارو ودرمان
خوش خوراک شدن غذا و جذب بیشتر زنبوران به خوراک
بهبود بافت و مزه خمیر
تامین ویتامین های مورد نیاز زنبور عسل
عملکرد عصاره مالت
تاثیر عصاره مالت بر سیستم آنتی اکسیدانی : عصاره مالت حاوی ترکیبای مانند سلنیوم ، روی، منگنز، منیزیم با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا است . این عناصر کمیاب در ساختار آنزیم هایی از قیبل گلوتاتیون پراکسیداز و سوپر اکسد دسموتاز حضور داشته و نقش مهمی در سیستم آنتی اکسیدانی بازی می کند.
تاثیر عصاره مالت بر سیستم ایمنی : عصاره مالت حاوی ترکیبات قندی و ویتامین های گروه B و E است این ویتامین ها باعث بهبود عملکرد سلول های اولیه سیستم ایمنی غیر اختصاصی می شوند.
تاثیر عصاره مالت بر سیستم گوارشی : عصاره مالت حاوی قند های مالتوز و مالتو تریوز است که بهترین قند مغذی برای باکتری های روده هستند و باعث بهبود عملکرد باکتری های مفید روده می شود و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می دهد.
تاثیر عصاره مالت بر هضم و جذب مواد غذایی : عصاره مالت حاوی آنزیم های فعال آلفا آمیلاز ، بتا آمیلاز ، فروکتاناز -دکسترینازها -فیتاز -زایلاناز -سلولاز است که به هضم مواد نشاسته ای و سلولوز موجود در خوراک می شود.
تاثیر عصاره مالت برطعم : عصاره مالت دارای ترکیبات اروماتیک است که باعث خوش بو شدن خوراک می شود همچنین عصاره مالت طعم شیرینی دارد و به عنوان افزایش دهنده طعم استفاده می شود .
روش مصرف :
استفاده در شهد : روزانه ۲۵۰ گرم عصاره مالت را به محلول ۱به ۱ آب و شکر اضافه و سپس متناسب با جمعیت کلنی استفاده شود.
نکته :شهد را به میزان مورد نیاز تهیه کنید و برای مصرف روز بعد خود داری کنید
استفاده در خمیر : ۳ کیلوگرم عصاره مالت را به ۱۰ کیلو خمیر اضافه کرده و مصرف نمایید
دیدگاه خود را بنویسید