این محصول یک مخلوط ویتامینی محلول در آب است که حاوی مقادیر بالایی از ال – کارنیتین و ویتامین های گروه B می باشد که بهره وری تولید را افزوده و وضعیت سلامتی حیوان را افزایش می دهد.از این مکمل برای دام ها -پرندگان -اسب - مرغ و بوقلمون قابل استفاده بوده و موجب بهبود رشد وعضله سازی میگردد.
حجم
مناسب برای
بهترین تاریخ مصرف
ساخت
ال – کارنیتین یک ترکیب غذایی نیمه ضروری می باشد؛ این امر بدین معناست که سنتز آن ممکن است تحت شرایط خاص، به عنوان مثال در حیوانات جوان یا تحت استرس یا هنگام بیماری های عمومی یا گوارشی، ناکافی باشد. ضمنا، میزان ال – کارنیتین تولید شده در بدن حیوانات جوان برای رفع نیاز آن ها کافی نمی باشد. بنابراین، وجود مقادیر کافی از ال – کارنیتین در جوجه های یک روزه امکان استفاده مطلوب و بهینه از چربی های موجود در باقی مانده زرده را فراهم می آورد. افزودن مقادیر ال – کارنیتین به جیره غذایی جهت اطمینان از یک آغاز بسیار خوب در جوجه های یک روزه ضروری است.
ال – کارنیتین را می توان جزء ترکیبات افزودنی به آب جهت افزایش ایمنی دانست مطالعات نشان داده است که افزایش تولید گلبول های سفید ضمن ارتقاء پاسخ ایمنی هومورال، موجب بهبود پاسخ در برابر واکسن ها می گردد.
ال کارنیتین باعث افزایش متابولیسم چربی ها نیز می شود. اسیدهای چرب با زنجیره بلند نمی توانند از غشاء میتوکندری ها عبور کنند. ال – کارنیتین عبور این مولکول ها به داخل میتوکندری را به صورت آسیل کارنیتین امکان پذیر می نماید. بنابراین ال – کارنیتین بر امکان به کارگیری چربی های بیشتر برای تولید انرژی می افزاید و باعث افزایش انرژی کلی بدن می شود و از ایجاد سندرم کبد چرب بر اثر جیره های سرشار از چربی جلوگیری کرده و در درمان این سندرم و خروج چربی از بافت کبد موثر است.
این محصول حاوی ویتامین محلول در آب یعنی ویتامین های گروه B ، بیوتین و نیاسین است. در حال حاضر ویتامین های محلول در آب در روزهای نخست پس از خروج از تخم برخلاف ویتامین های محلول در چربی به کار گرفته می شوند. پس از خروج از تخم، ذخایر ویتامین های گروه B در دسترس جوجه یک روزه بسیار اندک است. برای طیور، با سرعت رشد بسیار بالا، تامین مداوم این گروه از ویتامین ها و سایر ویتامین های محلول در آب که قابلیت ذخیره سازی ندارند، بسیار ضروری است.
به طور کلی این محصول باعث افزایش رشد و تولید، بهبود ضریب تبدیل، کاهش تلفات، افزایش یکنواختی گله، افزایش سطوح ال کارنیتین موجود در تخم مرغ، افزایش قابلیت جوجه درآوری، افزایش کیفیت جوجه های یک روزه، افزایش وزن تخم مرغ و به عنوان افزایش دهنده کارایی سیستم ایمنی به کار می رود.
دیدگاه خود را بنویسید